No such file or directory
 Hitta IT-konsulter som kan Linux
Ange sökord
  
Sida 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12 

Opsycon AB Täby
Opsycon AB är ett svenskt konsultföretag specialiserat på kundanpassade lösningar baserade på Open Source-mjukvara som exvis Linux och *BSD.
Hämta vCard

Pagus IT Sollentuna
Specialist inom Linux / unix och säkerhet. Kan erbjuda lösningar för ubuntu, mandriva, red hat, Solaris mm. Vi kan också erbjuda kompletta utbildningspaket inom IT säkerhet, linux, projektledning. Vi genomför penetrationstester, riskanalyser, brandväggskonfigurationer och dokumentation. Vi har erfarenher av virtualisering med VMware, XEN och Virtual Server. Har stor erfarenhet för lösningar för skolor och utbildningsföretag.
Hämta vCard

Enargo Konsult Falkenberg
Kvalitetskonsulting inom Ubuntu, Linux, Windows och OpenVMS. Kommunikation, Säkerhet, Infrastruktur, Systemutveckling och Marknadsanalyser.
Hämta vCard
Realtime Embedded AB STOCKHOLM
Realtime Embedded strävar mot att vara ledande inom systemdesign och utveckling av avancerade inbyggda system och har starkt fokus på Multicore, FPGA och inbyggd Linux.
Hämta vCard
BitSim AB Stockholm
Erbjuder tjänster och produkter inom elektronik.
Hämta vCard
Rubico AB Luleå
Rubico AB - The DSP Consultants Rubico erbjuder konsulttjänster med fokus på inbyggda system. Vi har erfarenhet inom uClinux, algoritmutveckling och algoritmoptimering, applikationsutveckling, drivrutiner m.m. För närvarande arbetar vi mest med processorer från Analog Devices, till exempel den populära Blackfin. Idag är vi åtta stycken civilingenjörer och en doktor men växer stadigt. Kunder är utspridda över hela världen men många återfinns i Sverige.
Hämta vCard
Virtus Kista
Virtus är Sveriges ledande specialist inom högtillgänglig IT-infrastruktur för affärskritiska system.
Elva Stockholm
Elva är IT med Laganda. Elva är Premier Partner till Red Hat och erbjuder både konsulttjänster och hela Red Hats produktportfölj.
Hämta vCard
DEK Technologies AB Stockholm
DEK Technologies bildades 1999 i Melbourne Australien av Ericsson folk och sysselsätter idag 65 personer. Vi är ramavtals leverantör till Ericsson men jobbar också med andra produkt¬utvecklande företag. Vår inriktning är att erbjuda vår djupa Telecom kompetens som experter i kundprojekt, ofta med långa eller återkommande uppdrag hos våra kunder. Det gör både att arbetet blir roligare och resultatet bättre. Vi täcker alla faser från FPGA/ASIC, Embedded software, Test och Projektledning.
Hämta vCard
27M linköping
27M utveckar hård- och mjukvara inom digital TV, IPTV och satellitmodem.
Hämta vCard
Bluefish AB Stockholm
Avancerad objektorienterad systemutveckling
WM-data Validation AB Stockholm /Karlstad
Testar, säkrar och effektiviserar
Semcon IT Consulting Kista
Teknikföretag med djup IT-kunskap, bl a e-design.
BSD konsult SPÅNGA
Utbildningskonsulter, specialite Solaris, Linux och TCP/IP
e-motion technology AB Stockholm
Tekniska expertkonsulter för er affärslösning
CRL Sweden Göteborg /Kalmar
Utvecklings- och konsultföretag inom trådlös datakommunikation. Specialister på Mesh-nätverk, TCP/IP, routing och nätverksprotokoll.
AEB Hofors AB Hofors
Konsultbolag inom mjukvaruutveckling samt projektledning
HiQ Göteborg
HiQ är ett IT- och managementkonsultbolag som arbetar inom högteknologi med kunder i teknikintensiva branscher. Som specialiserat konsultföretag inom kommunikation, programvaruutveckling och simulering utvecklar vi både våra kunders teknik och affär. Vi arbetar med projektåttaganden och expertkonsulting och vi är över 1 000 anställda med kontor i Norden och Östeuropa
OSSware AB Göteborg
OSSware AB är grundat av människor med ett djupt och långvarigt intresse för öppen programvara och öppna standarder. Vi kombinerar bred kunskap om öppna system och dess möjligheter med en vilja att arbeta aktivt för att erbjuda marknaden något bättre än vad som är tillgängligt i dagsläget.
Altran Sverige AB Malmö
Altran har en ledande position inom Enterprise Content Management (ECM) och Quality Compliance Management (QCM) och fokus på forsknings- och informationsintensiva företag inom såväl privata som offentliga sektorn.
Lincube Group AB Nacka
Lincube är konsultbolaget som är specialiserat på databaser, datawarehouse och teknologi för Business Intelligence.
Glaze LIMHAMN
Glaze är ett Malmöbaserat teknikföretag som erbjuder utveckling av såväl hårdvara som mjukvara. Inom mjukvaruutveckling arbetar vi främst med drivrutiner och mjukvara för inbyggda system.
Gatespace Telematics AB Göteborg
Gatespace Telematics är specialister inom Java och OSGi. Mångårig erfarenhet från systemutveckling, design och arkitektur för affärskritiska system.
Guide Konsult AB Skövde
Vi bygger fungerande PKI-lösningar sedan 2001
EastCoast Solutions Solna
Systemutveckling, löpande eller till fasta priser
Real Time Services AB Stockholm
Företaget RTS AB (Real Time Services AB) arbetar fokuserat med tjänster kring virtualisering sedan 2002. RTS är både konsulter och utbildare (trainers). Vi ser det som en fördel för våra kunder då Ni som kund kan ta del av våra konsulters expertkompetens. RTS är VMwares första konsult-partner i Europa (VAC) och idag arbetar vi som levarantör av IT-stöd baserat på ledande virtualiserings-plattformarna (VMware, Xen, Microsoft)
Dewire AB Stockholm
Löser komplexa prestandarelaterade problem
Cypoint Systems Innovation Stockholm
Cypoint är ett ledande specialistföretag. Vi erbjuder konsulttjänster och lösningar inom våra kompetensområden som är: -E-business -Information Management -Product Information Management -Mobila lösningar -Identity & Access Management (IAM) -Outsourcing, IT-drift och IT-support
SysAdm Sverige AB Sundsvall
SysAdm är ett företag specialiserat på systemadministration inom UNIX, Linux. Främst inom IBMs utbud av HW och SW.
Callido AB Sollentuna
Konsultföretag med rutinerade specialistkonsulter

Sida 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12