No such file or directory
 Hitta IT-konsulter som kan C/C++
Ange sökord
  
Sida 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12 

Roore Stockholm
Roore - systemutveckling för bank och finans
Hämta vCard
TOTAL Elektronik Mölnlycke
Utför konsultuppdrag inom elektronikkonstruktion och programutveckling.
R Code & Art Sollentuna
Konsult företag uthyrning av teknisk kompetens inom avancerad utveckling eller test av mjukvara
Chaos systems AB SOLNA
Utveckling riktat mot teknik, beräkningar, dokumenthantering, ritningshantering.
Hämta vCard
BitSim AB Stockholm
Erbjuder tjänster och produkter inom elektronik.
Hämta vCard
Realtime Embedded AB STOCKHOLM
Realtime Embedded strävar mot att vara ledande inom systemdesign och utveckling av avancerade inbyggda system och har starkt fokus på Multicore, FPGA och inbyggd Linux.
Hämta vCard
DEK Technologies AB Stockholm
DEK Technologies bildades 1999 i Melbourne Australien av Ericsson folk och sysselsätter idag 65 personer. Vi är ramavtals leverantör till Ericsson men jobbar också med andra produkt¬utvecklande företag. Vår inriktning är att erbjuda vår djupa Telecom kompetens som experter i kundprojekt, ofta med långa eller återkommande uppdrag hos våra kunder. Det gör både att arbetet blir roligare och resultatet bättre. Vi täcker alla faser från FPGA/ASIC, Embedded software, Test och Projektledning.
Hämta vCard
27M linköping
27M utveckar hård- och mjukvara inom digital TV, IPTV och satellitmodem.
Hämta vCard
ProTang AB Västerås
ProTang AB är ett konsultbolag med bl.a Teknisk IT i sitt erbjudande.
Syren Software AB Klagshamn
Spetskompetens inom teknisk mjukvaruutveckling
Bluefish AB Stockholm
Avancerad objektorienterad systemutveckling
Praetorsoft Gällstad
Praetorsoft utvecklar spel och program till diverse platformar som Windows, Mac OSX och iPhone. Vi arbetar både med egna projekt och konsultuppdrag.
WM-data Validation AB Stockholm /Karlstad
Testar, säkrar och effektiviserar
Rubico AB Luleå
Rubico AB - The DSP Consultants Rubico erbjuder konsulttjänster med fokus på inbyggda system. Vi har erfarenhet inom uClinux, algoritmutveckling och algoritmoptimering, applikationsutveckling, drivrutiner m.m. För närvarande arbetar vi mest med processorer från Analog Devices, till exempel den populära Blackfin. Idag är vi åtta stycken civilingenjörer och en doktor men växer stadigt. Kunder är utspridda över hela världen men många återfinns i Sverige.
LeanDev Kista
We are a company that develops software inspired by lean and agile principles. The team is based in Stockholm, Sweden and Beijing, China. Our solutions let our clients focus on their core business and not worry about costly and time consuming IT-projects.
Riiplan AB Stockholm
Riiplan arbetar med systemtutveckling och implementation av affärssystem inom logistik- och transportbranschen.
ResourcePoint Göteborg
We can provide high level consultants for advanced IT projects or help you recruiting by finding resources with the correct set of skills. Since we have a subsidary in India, we can also provide cost-effective offshoring solutions.
AEB Hofors AB Hofors
Konsultbolag inom mjukvaruutveckling samt projektledning
Qbranch Systemintegration STOCKHOLM
Systemintegration, en del av Qbranch Stockholm AB
Deba Data Örebro
Konsultföretag som sysslar med mjukvaruutveckling
HiQ Göteborg
HiQ är ett IT- och managementkonsultbolag som arbetar inom högteknologi med kunder i teknikintensiva branscher. Som specialiserat konsultföretag inom kommunikation, programvaruutveckling och simulering utvecklar vi både våra kunders teknik och affär. Vi arbetar med projektåttaganden och expertkonsulting och vi är över 1 000 anställda med kontor i Norden och Östeuropa
NoName4Us AB Malmö
NoName4Us ingår i Modern Times Group (MTG) som är ett av Europas största mediaföretag. Vi utvecklar tjänster för e-handel, lojalitet, CRM, promotion, portaler, mobila tjänster och digital TV.
CRL Sweden Göteborg /Kalmar
Utvecklings- och konsultföretag inom trådlös datakommunikation. Specialister på Mesh-nätverk, TCP/IP, routing och nätverksprotokoll.
Altran Sverige AB Malmö
Altran har en ledande position inom Enterprise Content Management (ECM) och Quality Compliance Management (QCM) och fokus på forsknings- och informationsintensiva företag inom såväl privata som offentliga sektorn.
Persistent Solutions Jönköping
Persistent Solutions är ett IT-konsultföretag som arbetar med förvaltning och utveckling av stödsystem, främst inom tele- och datakom. Vi gör även konsultuppdrag inom kompetensområdena, systemutveckling, projektledning och verksamhetsutveckling. Vi utvecklar och förvaltar dessutom två egna produkter under varumärket Insight och Clavis. Genom åren har vi dessutom utvecklat djup kompetens inom Business Intellegence(BI) området och där vi utför längre konsultuppdrag.
Glaze LIMHAMN
Glaze är ett Malmöbaserat teknikföretag som erbjuder utveckling av såväl hårdvara som mjukvara. Inom mjukvaruutveckling arbetar vi främst med drivrutiner och mjukvara för inbyggda system.
Respondify AB Göteborg
Respondify är ett småskaligt, nätverksbaserat IT-företag i Göteborg, som utvecklar distribuerade system så som iPhone appar, web 2.0 lösningar och integration av open-source-plattformar.
Secureon AB Göteborg
Secureon erbjuder kompetens och produkter inom licensskydd och licenshantering
Anders Laestadius Consulting AB Solna
Konsult inom objektorientering och komponentbaserad utveckling
Gatespace Telematics AB Göteborg
Gatespace Telematics är specialister inom Java och OSGi. Mångårig erfarenhet från systemutveckling, design och arkitektur för affärskritiska system.

Sida 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12