No such file or directory
 Hitta IT-konsulter som kan Silverlight
Ange sökord
  
Sida 1  2 
Altran Sverige AB Malmö
Altran har en ledande position inom Enterprise Content Management (ECM) och Quality Compliance Management (QCM) och fokus på forsknings- och informationsintensiva företag inom såväl privata som offentliga sektorn.
Hämta vCard
Consid AB Jönköping
Consid är ett IT- och managementkonsultbolag som är specialiserat på mjukvaruutveckling och implementationsprojekt – dvs. vi arbetar både med tekniken och hur våra kunder ska tjäna pengar på den.
Hämta vCard
RL Solutions Mörrum
Fristående IT-konsult med 15+ års erfarenhet, varav 5 år som fristående.
Hämta vCard
db5 Dynamics AB Norrköping
Erbjuder konsulttjänster för utveckling av webbapplikationer, molntjänster samt desktopapplikationer. Främst med Microsoftteknik.
Hämta vCard
Weltgeist AB Borås
It-konsult / teknikkonsult / systemutvecklare inom intelligenta system som kombinerar elektronik, mjukvara och it.
Hämta vCard
Symbio Stockholm
Symbio är en global partner inom systemutveckling, inbyggda system, test- och mätsystem, kvalitetssäkring samt outsourcad produktutveckling. Vi hjälper våra kunder att utveckla sina produkter och system effektivare. Vi är ett konsultföretag med mycket hög kompetens och erfarenhet inriktade på kunder med höga kvalitets- och effektivitetskrav inom ett flertal branscher. T.ex Fordon, Life Science/BioTech, Telekom, Industri och Bank/Finans/Försäkring. Vi har verksamhet i Sverige, Finland, Kina och USA. I Sverige ligger våra kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö.
Hämta vCard
Agero Stockholm
Agero hjälper företag med snabba förändringar genom ny IT
Hämta vCard
Qronos AB Malmö
Qronos är ett IT- konsultföretag som är specialiserade på att hitta rätt person för rätt projekt. För att våra kunder ska lyckas med sina projekt, gör vi vårt yttersta för att hitta rätt kompetens i rätt tid och till rätt pris. Systemutveckling: Java, .Net, C#, Web, SQL, Business Objects
Hämta vCard
Dotway Stockholm AB Stockholm
Dotway är ett personalägt företag med seniora .NET-specialister. Vi är Microsoft Guldpartners och har marknadsledande spetskompetens inom bland annat WCF, WPF, Silverlight, Prism/CAG, NHibernate och Windows Azure-utveckling.
Hämta vCard
Gimlet AB Stockholm
Gimlet konceptualiserar, designar och utvecklar framtidens internetapplikationer.
Hämta vCard
Biolit AB Stockholm
Biolit är ett konsultbolag inom IT och teknik med fokus på mjukvaruutveckling. De tjänster vi erbjuder är: Utvecklare inom Java, .Net och C++ Test och testledning Projektledning User experience (UX) specialister Databasspecialister inom SQL Server, Oracle, MySql och DB2 Appar: IoS, Objective-C, Windows Phone, Android
Bridge Global IT Staffing Färentuna
Ett holländskt systemutvecklings- och mjukvaruutvecklingsföretag med kontor i Holland, Tyskland, Sverige och Danmark. Dess utvecklingsresurser är belägna i Indien, Ukraina och Moldavien.
Enabling Sweden AB Malmö
Nordiskt IT-konsultföretag med certifierade systemutvecklare, systemarkitekter, verksamhetskonsulter samt projektledare. Huvudfokus inom teknik: - Microsoft SharePoint - Microsoft .NET
Lindco IT Stockholm
LindcoIT är ett mindre företag inom konsult och produktföretag som levererar utvecklingstjänster inom Microsoft produkter. Det finns kompetens inom .NET, C#, Silverlight, ASP .NET, SQL Server, Reporting Services, XML, XAML m m.
ZoCom AB Stockholm
Vi är experter och certifierade inom .Net, BizTalk Server och EPiServer. Vi är duktiga på integration, utveckling, design och arkitektur.
Ensofus AB Borås
Vi är ett konsultföretag som erbjuder expertkompetens och utbildning inom arkitektur och systemutveckling på Microsoftteknik.
Underkonsult Sverige AB UPPSALA
Förmedling av konsulttjänster inom IT
Spot On Solutions Jönköping
Vi levererar komplexa lösningar inom e-handel och webbaserade portaler, alltid i nära samarbete med Dig som beställare.
Admore AB Västerås
ADMORE erbjuder kvalificerade konsulttjänster för att driva och genomföra IT förändringar. Vi finns med i hela processen, från idé till genomförande. Våra konsulter är mycket drivande och antar gärna nya utmaningar i form av problemlösning, fånga idéer, ta fram strategier och planer samt genomföra arbetet.
Yoomi AB Stockholm
Vi är ett konsultföretag som hjälper både stora och små organisationer att arbeta effektivare med hjälp av innovativa it-lösningar.
Swish AB TÄBY
.Net Content Engineering
Custer AB Stockholm
Vi utför uppdrag där den röda tråden är att lyckas med den digitala satsningen.
Appmetix STOCKHOLM
Ett konsultföretag inriktat på Microsoft .NET utveckling och erbjuder företag anpassade Windows applikationer, hemsidor, marknadsföring av hemsidor och Mobila applikationer.
Room 404 Internet technologies Eskilstuna
Room 404 är specialiserade på Open source teknik (Öppen och fri programvara) för Internet. Vi kan leverera webbaserade system, webbplatser byggda på Drupal och appar för mobilaplattformar som Android, Iphone & Windows Phone. Välkommen!
Rapid konsult Stockholm
Rapid konsult är specialiserad på att snabbt kunna erbjuda konsulter för kortare uppdrag från en timme och uppåt. I vårt omfattande nätverk har vi omedelbar tillgång till konsulter inom IT, Telekom, Teknik men också ledning, styrning och verksamhetsutveckling..
Millenion AB Uppsala
Millenion är ett konsultbolag och en kreativ byrå för mobila applikationer, mobila sajter, interaktiva reklamkampanjer och projektledning/webbutveckling.
GaspSyst (Ltd) Malmö
GaspSyst är ett IT-Bolag som utför tjänster inom teknisk projektledning, systemutveckling, design och analys. GaspSyst erbjuder konsulttjänster med mångårig erfarenhet. Bred kompetens som leverera robusta och väl fungerande lösningar enligt givna förutsättningar, krav och normer.
IT Helps Consulting Sweden / Suren Azatyan EF Bandhagen, Stockholm
Hej, Mitt namn är Suren och jag är en Microsoft certifierad IT-konsult. Jag har tidigare arbetat med e-handel, CMS, CRM och andra system. De tekniker som jag kan hjälpa till med är bland annat: .Net C #, Asp.net, MVC, JavaScript, HTML, CSS, Microsoft Dynamics CRM. Engelska är det språk som jag brukar använda men jag talar även svenska på medelnivå. Under mitt företag kan jag även erbjuda särskilda optimeringspaket innehållande outsourcing. Dessa gör att jag kan leverera mer IT-utveckling för mina klienter på kort tid. Jag nås på: suren@it-helps.se. Mvh Suren Azatyan
IntelliTech Software AB Stockholm
IntelliTech Software hjälper dig och ditt projekt med teknisk projektledning, programutveckling och felsökning av mjukvara.
AddWise IT AB Sköndal
AddWise IT AB hjälper sina kunder med att strukturera hållbar arkitektur och utveckling av tjänster och applikationer.

Sida 1  2