No such file or directory
 Hitta IT-konsulter som kan Flex
Ange sökord
  
Consid AB Jönköping
Consid är ett IT- och managementkonsultbolag som är specialiserat på mjukvaruutveckling och implementationsprojekt – dvs. vi arbetar både med tekniken och hur våra kunder ska tjäna pengar på den.
Hämta vCard
Data Respons Syrén AB Göteborg
Data Respons Syrén erbjuder expertis inom teknisk mjukvaruutveckling och inbyggda system.
Hämta vCard
Milagro Business Partner AB Stockholm
Milagro är en IT- och verksamhetskonsult med webbteknik som utgångspunkt. Vi hjälper våra kunder att få ut så mycket nytta som möjligt ur sina digitala satsningar genom att fatta rätt beslut, realisera besluten och förvalta det man realiserat. Allt med fokus på att skapa konkret värde. Att många av våra kunder varit med oss i mer än fem år och ger oss ett genomsnittligt betyg på 4,6 av 5,0 visar att det är mer än vackra ord.
Hämta vCard
Edument AB Helsingborg
Edument är specialiserade på de svåraste delarna inom programmering. Förutom att lösa specifika utvecklingsproblem, agerar våra erfarna konsulter även mentorer och jobbar för att effektivisera hela er process.
Hämta vCard
Gimlet AB Stockholm
Gimlet konceptualiserar, designar och utvecklar framtidens internetapplikationer.
Hämta vCard
Biolit AB Stockholm
Biolit är ett konsultbolag inom IT och teknik med fokus på mjukvaruutveckling. De tjänster vi erbjuder är: Utvecklare inom Java, .Net och C++ Test och testledning Projektledning User experience (UX) specialister Databasspecialister inom SQL Server, Oracle, MySql och DB2 Appar: IoS, Objective-C, Windows Phone, Android
Hämta vCard
Bridge Global IT Staffing Färentuna
Ett holländskt systemutvecklings- och mjukvaruutvecklingsföretag med kontor i Holland, Tyskland, Sverige och Danmark. Dess utvecklingsresurser är belägna i Indien, Ukraina och Moldavien.
Hämta vCard
Underkonsult Sverige AB UPPSALA
Förmedling av konsulttjänster inom IT
Hämta vCard
Awave AB Stockholm
Det som utmärker Awave vår expertis inom Drupal och vårt enorma kundengagemang.
Hämta vCard
Room 404 Internet technologies Eskilstuna
Room 404 är specialiserade på Open source teknik (Öppen och fri programvara) för Internet. Vi kan leverera webbaserade system, webbplatser byggda på Drupal och appar för mobilaplattformar som Android, Iphone & Windows Phone. Välkommen!
Hämta vCard
Rapid konsult Stockholm
Rapid konsult är specialiserad på att snabbt kunna erbjuda konsulter för kortare uppdrag från en timme och uppåt. I vårt omfattande nätverk har vi omedelbar tillgång till konsulter inom IT, Telekom, Teknik men också ledning, styrning och verksamhetsutveckling..
IntelliTech Software AB Stockholm
IntelliTech Software hjälper dig och ditt projekt med teknisk projektledning, programutveckling och felsökning av mjukvara.
SWTactics Embedded Consulting Luleå
SWTactics arbetar med applikationslogik, databaser, web och GUI utveckling på såväl inbyggd som enterprise nivå. Utveckling sker för Windows, Linux, WinCE i .NET, C++ samt ramverk kring dessa.