Hitta IT-konsulter som kan Flash
Ange sökord
  
Sida 1  2 
Praetorsoft Gällstad
Praetorsoft utvecklar spel och program till diverse platformar som Windows, Mac OSX och iPhone. Vi arbetar både med egna projekt och konsultuppdrag.
Hämta vCard
Altran Sverige AB Malmö
Altran har en ledande position inom Enterprise Content Management (ECM) och Quality Compliance Management (QCM) och fokus på forsknings- och informationsintensiva företag inom såväl privata som offentliga sektorn.
Hämta vCard
MSR Createch AB Sollentuna
Createch är ett utvecklings bolag med inriktning på Digital mediahantering (DAM), vi hjälper företag att på ett enkelt sätt hantera Foto, Video, Ljud och dokument. Via våran Webtjänst.
Hämta vCard
Consid AB Jönköping
Consid är ett IT- och managementkonsultbolag som är specialiserat på mjukvaruutveckling och implementationsprojekt – dvs. vi arbetar både med tekniken och hur våra kunder ska tjäna pengar på den.
Hämta vCard
Omegapoint AB Stockholm
Omegapoint (www.omegapoint.se) är en av de ledande leverantörerna av avancerad IT-säkerhets- och systemutvecklingskompetens i Sverige. Kombinationen av dessa två kunskapsområden gör oss unika, och just denna kombination tror vi kommer att vara mycket värdefull för att framgångsrikt kunna fungera som säkerhetspartner till våra kunder.
Hämta vCard
IMGNRY Huddinge
Besök vår hemsida för en uppdaterad lista av referenser.
Hämta vCard
Milagro Business Partner AB Stockholm
Milagro är en IT- och verksamhetskonsult med webbteknik som utgångspunkt. Vi hjälper våra kunder att få ut så mycket nytta som möjligt ur sina digitala satsningar genom att fatta rätt beslut, realisera besluten och förvalta det man realiserat. Allt med fokus på att skapa konkret värde. Att många av våra kunder varit med oss i mer än fem år och ger oss ett genomsnittligt betyg på 4,6 av 5,0 visar att det är mer än vackra ord.
Hämta vCard
Edument AB Helsingborg
Edument är specialiserade på de svåraste delarna inom programmering. Förutom att lösa specifika utvecklingsproblem, agerar våra erfarna konsulter även mentorer och jobbar för att effektivisera hela er process.
Hämta vCard
Gimlet AB Stockholm
Gimlet konceptualiserar, designar och utvecklar framtidens internetapplikationer.
Hämta vCard
Biolit AB Stockholm
Biolit är ett konsultbolag inom IT och teknik med fokus på mjukvaruutveckling. De tjänster vi erbjuder är: Utvecklare inom Java, .Net och C++ Test och testledning Projektledning User experience (UX) specialister Databasspecialister inom SQL Server, Oracle, MySql och DB2 Appar: IoS, Objective-C, Windows Phone, Android
Hämta vCard
Bridge Global IT Staffing Färentuna
Ett holländskt systemutvecklings- och mjukvaruutvecklingsföretag med kontor i Holland, Tyskland, Sverige och Danmark. Dess utvecklingsresurser är belägna i Indien, Ukraina och Moldavien.
Merea AB Falkenberg
Teknisk webbyrå. Experter på publiceringsverktyget TYPO3. Jobbar ofta och gärna tillsammans med reklambyråer.
SALO Consulting AB Malmö
SALO Consulting is a creative Web & IT Consultancy based in Malmö, Sweden.
ZoCom AB Stockholm
Vi är experter och certifierade inom .Net, BizTalk Server och EPiServer. Vi är duktiga på integration, utveckling, design och arkitektur.
IP Solutions AB Stockholm
