No such file or directory
 Hitta IT-konsulter som kan Microsoft Solution Framework
Ange sökord
  
Sida 1  2 
Altran Sverige AB Malmö
Altran har en ledande position inom Enterprise Content Management (ECM) och Quality Compliance Management (QCM) och fokus på forsknings- och informationsintensiva företag inom såväl privata som offentliga sektorn.
Hämta vCard
Giraff Data Konsult AB Stockholm
IT konsulter verksamma inom affärsområdena * Business Intelligence * Ledning och Styrning * Systemutveckling
Hämta vCard
Conevo IT Consulting STOCKHOLM
Conevo IT Consulting erbjuder specialister inom Microsofts teknikplattform vad gäller arkitektur, integration och systemutveckling. Vi har specialister inom SOA, WCF, WPF, mm. Vi har även erfarna projektledare inom Försäkringsområdet.
Hämta vCard
Kiara AB Stockholm
Genom kreativ problemlösning och spjutspetskompetens skapar Kiara skräddarsydda IT-lösningar som effektiviserar kundens affärs- och kommunikationsprocesser.
Hämta vCard
Fishbone Systems AB Kista
Fishbone är, sedan starten 2002, specialiserat på portallösningar baserade på Microsofts produkter. SharePoint ingår i alla våra kundprojekt.
Hämta vCard
Agero Stockholm
Agero hjälper företag med snabba förändringar genom ny IT
Hämta vCard
P to P IT-Consulting AB Malmö-Bromma
P to P IT Consulting erbjuder företag och organisationer kvalificerade IT-konsulttjänster för design och förvaltning av kundernas IT-miljö. Detta gör vi med hjälp av engagerade människor, väldefinierade processer och hög kunskap om produktionsmässig teknik. 
Hämta vCard
p&d Teknik AB Växjö
Sytemarkitekt och kvalitetssäkring
Hämta vCard
tait ab Nacka
Tait är specialister på utveckling och test av avancerade IT-system. Vi erbjuder konsulttjänster inom Stockholmsområdet med fokus på arkitektur, systemutveckling, test och metodstöd. Våra konsulter har mycket lång erfarenhet av utveckling och test inom .NET och Java.
Hämta vCard
Onevinn AB Göteborg
Onevinn förankrar intelligent säkerhet hos medvetna kunder genom rätt lösningar inom Information och IT.
Hämta vCard
Castra West AB Göteborg
Castra har en vision, att bygga ett bolag som endast består av de bästa inom verksamhetsutveckling och IT. Dessa nischade verksamheter skall alla vara bland de bästa i Sverige. Dit når vi genom att erbjuda våra konsulter det vi vet att de vill ha: möjlighet att påverka, bra lönevillkor, och lika engagerade och kompetenta medarbetare som de själva!
Ecru Consulting AB Stockholm
Vi erbjuder konsulttjänster kring utveckling och arkitektur (främst inom .Net), projektledning och metodstöd (scrum, RUP m.m.) samt strategisk rådgivning, i såväl nationella som internationella sammanhang.
Enabling Sweden AB Malmö
Nordiskt IT-konsultföretag med certifierade systemutvecklare, systemarkitekter, verksamhetskonsulter samt projektledare. Huvudfokus inom teknik: - Microsoft SharePoint - Microsoft .NET
Lumagate Solna
Lumagate är ett konsultföretag med stark fokus på System Center produkter från Microsoft såsom Configuration Manager och Operations Manager.
Diversify Consulting Group AB Stockholm
Diversify är ett konsultbolag som erbjuder konsulttjänster inom: * Projektledning och IT-styrning * Kravhantering och verksamhetsutveckling * Systemutveckling * Infrastruktur
Kodexe AB Malmö
Systemutveckling .Net, gedigen erfarenhet av Microsofts produkter.
Xperta AB Stockholm
Xperta AB är en av Sveriges ledande leverantörer av System Managementlösningar och Virtuell Infrastruktur. Genom ett djupt samarbete med Microsoft, Citrix, VMware och andra ledande leverantörer har vi idag en unik position på marknaden. Våra kunder är medelstora till stora organisationer inom såväl privat som offentlig sektor.
Brüggemann System AB Stockholm
Brüggemann är ett systemutvecklingsföretag som bedriver programmering, projektledning, och systemutveckling inom databranschen samt tillhörande utbildning/försäljning och ekonomisk konsultation. Genom systemutvecklingen identifieras marknadsbehov och möjliga utvecklingsidéer mot mer standardiserade systemlösningar - en naturlig del av verksamheten som ger en basverksamhet. Bland annat expanderar Brüggemann inom segmentet pensionsförsäkringar och administration/förvaltning - med målet att göra dagens komplexa lösningar, oftast med tillhörande outsourcing, lättillgängliga och ekonomiskt förmånliga för målgruppen. Kundexempel är Alfa Laval, Linjebuss, Stockholms Stadsmuseum, Volvo, FFO, TPR/Direct och S:t Erik Liv.
ZoCom AB Stockholm
Vi är experter och certifierade inom .Net, BizTalk Server och EPiServer. Vi är duktiga på integration, utveckling, design och arkitektur.
Ensofus AB Borås
Vi är ett konsultföretag som erbjuder expertkompetens och utbildning inom arkitektur och systemutveckling på Microsoftteknik.
Glöd IT Stockholm
IT konsulter inom Bank Finans och Spel med fokus på tekniker så som Java, .Net och Cobol.
Excedo Networks AB SOLNA
IT-Säkerhet och Datakommunikation
Starmind Software Engineering SOLLENTUNA
Starmind är ett konsultbolag som erbjuder specialistkompetens inom systemarkitektur och systemutveckling.
Riverpoint AB Bromma
Riverpoint AB erbjuder konsulttjänster inom System Management med inriktning på Microsofts produkter. Våra konsulter har lång erfarenhet av System Management och stor förståelse för användbarhet. Erfarenhet är grunden till framgångsrika resultat och en stor del av det värde vi levererar till våra kunder.
OptiWay AB Kristianstad
OptiWay AB levererar högkvalitativa (G)IT-konsulttjänster och geografiska informationstjänster!
www.romanlazunin.se ROSERSBERG
systemutvecklare C#, ASP.NET, SQLServer, PHP, MySQL, oscommerce, ecommerce, SEO, web, epostmarknadsföring
lionezz ab Stockholm
Vi skapar nya och förbättrar befintliga system genom att använda vår egen erfarenhet och lyssna på våra kunder. Microsoft, SharePoint, .Net, o365, c#. Konsulter och specialister.
Swedish Security & Training Centre AB Stockholm
SSTC skapar trygghet och säkerhet genom att väva samman kundanpassade helhetslösningar med fokus på informationssäkerhet där varje detalj uppfyller kraven på högsta kvalitet, kompetens och sekretess.
GNS-SE Stockholm
Global Network Solution, www.gns.se, är ett Stockholmsbaserat företag som specialiserar sig på att tillhandahålla hostinglösningar till små och medelstora företag samt till individer.
Infozone Stockholm
Infozone leverar konsulttjänster med specialistkompetens inom områden som Citrix, VMWare, Microsoft System Center (SMS, MOM etc.), MSI-paketering, SoftGrid, SharePoint, .Net utveckling, AD, Exchange och ISA-server, Vista, BDD etc.

Sida 1  2