No such file or directory
 Hitta IT-konsulter som kan Symbian
Ange sökord
  
Realtime Embedded AB STOCKHOLM
Realtime Embedded strävar mot att vara ledande inom systemdesign och utveckling av avancerade inbyggda system och har starkt fokus på Multicore, FPGA och inbyggd Linux.
Hämta vCard
DEK Technologies AB Stockholm
DEK Technologies bildades 1999 i Melbourne Australien av Ericsson folk och sysselsätter idag 65 personer. Vi är ramavtals leverantör till Ericsson men jobbar också med andra produkt¬utvecklande företag. Vår inriktning är att erbjuda vår djupa Telecom kompetens som experter i kundprojekt, ofta med långa eller återkommande uppdrag hos våra kunder. Det gör både att arbetet blir roligare och resultatet bättre. Vi täcker alla faser från FPGA/ASIC, Embedded software, Test och Projektledning.
Hämta vCard
HiQ Göteborg
HiQ är ett IT- och managementkonsultbolag som arbetar inom högteknologi med kunder i teknikintensiva branscher. Som specialiserat konsultföretag inom kommunikation, programvaruutveckling och simulering utvecklar vi både våra kunders teknik och affär. Vi arbetar med projektåttaganden och expertkonsulting och vi är över 1 000 anställda med kontor i Norden och Östeuropa
Hämta vCard
Ramscreek AB Sollentuna
Ramscreek AB erbjuder konsulttjänster inom utveckling av mjukvara i C och C++. I företaget finns stor erfarenhet av telekom samt utveckling av mjukvara för inbyggda system.
Hämta vCard
ACE Simulation AB Linköping
Vi erbjuder internationellt erfarna projektledare och testledare såväl som mjukvaruutvecklare och testare. Vi har allt från mycket erfarna konsulter till juniora resurser, och kan även erbjuda hela utvecklingsteam.
Hämta vCard
Tedkompile AB Malmö
Tedkompile AB, en del av Tedkompgruppen, är ett mycket expansivt IT-konsultföretag baserat i Malmö. Vår affärsidé är att inom valda kompetensområden erbjuda de vassaste konsulterna till konkurrenskraftiga priser. Vi arbetar idag med tjänster, produkter och lösningar inom fem affärsområden: Affärslösningar Beslutsstöd Infrastruktur Mobila lösningar Systemutveckling
Hämta vCard
Technology Nexus security AB Stockholm
Nexus arbetar med lösningar och tjänster inom informationssäkerhet.
Hämta vCard
Biolit AB Stockholm
Biolit är ett konsultbolag inom IT och teknik med fokus på mjukvaruutveckling. De tjänster vi erbjuder är: Utvecklare inom Java, .Net och C++ Test och testledning Projektledning User experience (UX) specialister Databasspecialister inom SQL Server, Oracle, MySql och DB2 Appar: IoS, Objective-C, Windows Phone, Android
Hämta vCard
OJN Data Stockholm
OJN Data är ett litet konsultföretag bestående av Ove Nordström som specialiserat sig på Java. Fokus ligger på utveckling & arkitektur inom det mobila området, kombinerat med djupa kunskaper inom serverutveckling & arkitektur och projektledning ger mig möjlighet att bidra i alla typer av IT-projekt. (in English also at http://www.ojn.se/ )
Hämta vCard
Enabling Sweden AB Malmö
Nordiskt IT-konsultföretag med certifierade systemutvecklare, systemarkitekter, verksamhetskonsulter samt projektledare. Huvudfokus inom teknik: - Microsoft SharePoint - Microsoft .NET
Hämta vCard
Arkatay Consulting AB Lund
Seniora IT-kosulter, samtliga med minst 5 års erfarenhet. Projektledning och mjukvaruutveckling inom Java, C, C++.
FIREFRUIT AB Linköping
Konsulttjänster inom system-/programvaruarkitektur och implementation samt användbarhet, specialiserade inom mobila tjänster och system baserade på Internet-teknik.
Saldab IT AB MALMÖ
Saldab - Er kvalificerade IT Partner
Atensis AB SOLNA
Projektledning, utredningar och kravspecifikation, dokumenthantering, ärendehantering, intranät eller webbplats, E-möten, Instant messaging, Lotus Notes/Domino, Webanalys, mobil epost med IntelliSync.
Nowsec AB Stockholm
Nowsec är ett konsultföretag med seniora konsulter med bred och djup kompetens inom hela området informationssäkerhet.
Room 404 Internet technologies Eskilstuna
Room 404 är specialiserade på Open source teknik (Öppen och fri programvara) för Internet. Vi kan leverera webbaserade system, webbplatser byggda på Drupal och appar för mobilaplattformar som Android, Iphone & Windows Phone. Välkommen!
Rapid konsult Stockholm
Rapid konsult är specialiserad på att snabbt kunna erbjuda konsulter för kortare uppdrag från en timme och uppåt. I vårt omfattande nätverk har vi omedelbar tillgång till konsulter inom IT, Telekom, Teknik men också ledning, styrning och verksamhetsutveckling..
IntelliTech Software AB Stockholm
IntelliTech Software hjälper dig och ditt projekt med teknisk projektledning, programutveckling och felsökning av mjukvara.
AB ITSquad Stockholm
Konsulter för längre eller kortare projekt. Specialister inom Microsoft lösningar. Sköter även kontinuerlig drift med vårt koncept squadlogic. Nyckelord: GPO, MSI, R2, VPN, AD, Exchange, SQL
MEDIAZOOM Webbyrå & IT Support Malmö
Kvalitativa webblösningar och förstklassig IT-support för små & medelstora företag I Malmö & Skåne
PC Doktor i Stockholm Stockholm, Huddinge
Vi säljer lugn och ro i form av paketerade IT-tjänster som kan jämföras med lyxkryssning med All Inclusive Våra konsulter väljs specifikt utifrån dina krav och behov och vi finns alltid tillgängliga till dig. Du anlitar oss för att du inte ska behöva oroa dig över IT-frågor så att du kan fokusera på det som verkligen är viktigt för dig och ditt företag.
DL IT Konsult Rödeby
DL IT Konsult jobbar på två fronter. Dels erbjuder vi tjänster och kompletta lösningar till slutkunder. Vi jobbar även med att assistera andra bolag som underkonsulter. Konsultbolag, PR-byråer och webbstudios som är i behov av unik kompetens eller extra muskler under tung arbetsbörda.
IT Specialisten Alunda
IT Specialisten specialicerar sig på små och mellanstora företag och deras behov av utveckling, drift och underhåll av IT system.