No such file or directory
 Hitta IT-konsulter som kan Python
Ange sökord
  
Sida 1  2  3 
BitSim AB Stockholm
Erbjuder tjänster och produkter inom elektronik.
Hämta vCard
ResourcePoint Göteborg
We can provide high level consultants for advanced IT projects or help you recruiting by finding resources with the correct set of skills. Since we have a subsidary in India, we can also provide cost-effective offshoring solutions.
Hämta vCard
Altran Sverige AB Malmö
Altran har en ledande position inom Enterprise Content Management (ECM) och Quality Compliance Management (QCM) och fokus på forsknings- och informationsintensiva företag inom såväl privata som offentliga sektorn.
Hämta vCard
OSSware AB Göteborg
OSSware AB är grundat av människor med ett djupt och långvarigt intresse för öppen programvara och öppna standarder. Vi kombinerar bred kunskap om öppna system och dess möjligheter med en vilja att arbeta aktivt för att erbjuda marknaden något bättre än vad som är tillgängligt i dagsläget.
Hämta vCard
Consid AB Jönköping
Consid är ett IT- och managementkonsultbolag som är specialiserat på mjukvaruutveckling och implementationsprojekt – dvs. vi arbetar både med tekniken och hur våra kunder ska tjäna pengar på den.
Hämta vCard
ACE Simulation AB Linköping
Vi erbjuder internationellt erfarna projektledare och testledare såväl som mjukvaruutvecklare och testare. Vi har allt från mycket erfarna konsulter till juniora resurser, och kan även erbjuda hela utvecklingsteam.
Hämta vCard
Data Respons Syrén AB Göteborg
Data Respons Syrén erbjuder expertis inom teknisk mjukvaruutveckling och inbyggda system.
Hämta vCard
Mecon1 Solutions AB Göteborg
Mecon1 AB etablerades år 1988. Vi startade med att rekrytera och hyra ut läkarkonsulter inom hälso-sjukvårdssektorn i Sverige. Sedan år 2010 är Mecon1 Solutions AB även ett IT-konsultbolag, specialiserat på tekniker inom infrastruktur, IT-Projektledare samt webb-och systemutvecklare.
Hämta vCard
Crepido Systems AB, Göteborg Göteborg
Crepido Systems är ett företag inom utveckling och integration av system med behov av stora transaktionsmängder. Företaget finns på fyra orter (Växjö, Göteborg, Skövde och Västervik).
Hämta vCard
itelect AB Täby
telect AB is a Stockholm based consultancy company focusing on high-tech solutions with clients in technology-intensive sectors such as networking, telecom, gaming and medicine.
Hämta vCard
Datametrix AB Hägersten
Datametrix är en del av Tele2, en europeisk koncern som omsätter mer än 50 miljarder SEK. Vår roll i koncernen är att vara specialister inom både IT och Telekom och i de möjligheter som uppstår i konvergensen.
Cycno AB Malmö
Cycno utvecklar skräddarsydd informationshantering, grundad på förstudier och kundnära utvecklingsmetoder. Vi använder oss av LAMP (Linux Apache MySQL PHP), vilket betyder snabba och prisvärda resultat.
OptiTime AB BROMMA
OptiTime AB är en liten IT-konsult med fokus på system inom trading och risk management.
Gnutiken Göteborg
Gnutiken är ett kooperativ i Göteborg som säljer lösningar kring fri programvara - från hårdvara och prylar till kurser, konsultering och support.
iQore Malmö
We are iQore. If it is embedded, it is yummy. Who we are? Well, thanks for asking! We are a team of highly motivated and specialized embedded professionals, helping clients in all sorts of assignments. We believe that in order to reach excellence you need Autonomy, Mastery and Purpose. And we know our stuff, we create our working conditions and we know where we are heading. See you there!
Dianthus AB Boden
Konsulttjänster inom systemutveckling och geografisk informationsteknologi
Omegapoint AB Stockholm
Omegapoint (www.omegapoint.se) är en av de ledande leverantörerna av avancerad IT-säkerhets- och systemutvecklingskompetens i Sverige. Kombinationen av dessa två kunskapsområden gör oss unika, och just denna kombination tror vi kommer att vara mycket värdefull för att framgångsrikt kunna fungera som säkerhetspartner till våra kunder.
Anokha AB Sollentuna
Anokha är ett konsultbolag som erbjuder specialistkompetens inom systemarkitektur, systemutveckling och teknisk projektledning inom .NET, Java och C++.
IMGNRY Huddinge
Besök vår hemsida för en uppdaterad lista av referenser.
Nodiodev Linköping
Utför skräddarsydda systemutvecklingstjänster inom program- och webbutveckling. C/C++, Java, PHP, MySQL, C#, .NET m.m.
Open End AB Göteborg
Open End är specialiserat på att utveckla programvara i Python. Vi kan en massa annat runt det, som Javascript för webbklienter, databaser och liknande. Vi använder Python för att vi gillar det och för att vi är extremt bra på att bygga system med språket.
Keystream AB Uppsala
Keystream är ett konsultföretag med fokus på utveckling av programvara för inbyggda system. Vi har expertkompetens inom bla Linux, kommunikation protokoll och VoIP.
Bitvis Datakonsult Uppsala
Datakonsulter som kan Linux
HiMinds Stockholm AB Stockholm
People with a passion for efficient product development.
Bitmine AB Malmö
Bitmine är IT-Konsulten med fokus på kvalitet och kreativitet
Agical AB Stockholm
Agical erbjuder marknadens främsta experter inom mjukvaruutveckling som, till skillnad från många konkurrenter, ständigt jobbar med att utmana sig själva och sina kunder för att kunna bli effektivare inom både teknik och metodik.
Ingenjörsfirma Oskar Enoksson Stockholm
En registrerad enskild firma som jag främst avser använda för att utföra konsultuppdrag.
Gimlet AB Stockholm
Gimlet konceptualiserar, designar och utvecklar framtidens internetapplikationer.
Imagimob AB Stockholm
Imagimob är ett innovationsbolag som erbjuder kompetens, expertis och produkter inom området Internet of Things (IoT)
Biolit AB Stockholm
Biolit är ett konsultbolag inom IT och teknik med fokus på mjukvaruutveckling. De tjänster vi erbjuder är: Utvecklare inom Java, .Net och C++ Test och testledning Projektledning User experience (UX) specialister Databasspecialister inom SQL Server, Oracle, MySql och DB2 Appar: IoS, Objective-C, Windows Phone, Android

Sida 1  2  3