No such file or directory
 Hitta IT-konsulter som kan Fakturering
Ange sökord
  
Sida 1  2  3 
Peter Steinholtz Consulting AB Umeå /Stockholm
Peter Steinholtz Consulting är en IT konsult som tillhandahåller verksamhetsnära IT tjänster såsom: - Projektledning - Förstudier - Utredningar - Verksamhetsutveckling genom processkartläggning - Förvaltningsetablering - Förvaltningsledning
Hämta vCard
Vist IT Ulricehamn
Vist IT är ett konsultföretag inom IT som identifierar och genomför affärs- och verksamhetsförbättringar med hjälp av IT. Konsulterna är specialister på affärsintegration och skapar förbättringar i verksamheten genom att utveckla processer, idéer och IT. Vi erbjuder även färdigutvecklade produkter som kundklubbar, tidregistrering, integrationsprogram mm.
Hämta vCard
XR Consulting AB Göteborg
Konsultföretag inom IT och management samt ITIL utbildningar. XRC är scandinavisk representant för det engelska företaget Pink Elephant Ltd.
Hämta vCard
Ledera AB Ängelholm
Ledera arbetar med förändringsprocesser och fungerar som motor, projektledare eller coach för företag i förändringsprocessen. Det rör sig oftast om organsationsförändringar eller affärssystemsimplementationer.
Hämta vCard
Octomore AB KUNGSBACKA
Vi har stor erfarenhet av systemutveckling inom iSeries, Stordator och Windows.
Hämta vCard
Hill Svenska AB Stockholm
Konsultföretag med bred kompetens inom projektledning. Erfarenhet från såväl statlig förvaltning som entreprenad och IT.
Hämta vCard
Firma Greblhas Stockholm
Förfrågan om uppdrag eller anställning. Söker du en projektledarspecialist titta då lite närmare på min profil. Sammanfattningsvis är jag en projektledarspecialist, kraftfull genomförare med utpräglad försäljningsprofil. Inom min roll som konsult har jag dels haft interna uppdrag inom Sigma koncernen samt även externa mot kundföretag dessa uppdrag har varit av management karaktär. Tidigare arbetsgivare har gett mig en stor erfarenhet av försäljning av lösningar till företag.
Hämta vCard
Widerberg Projektledning Stockholm
Jag är en certifierad senior projektledare med lång erfarenhet av rollen som beställarorganisationens projektledare för samtliga faser i ett systemprojekt. Jag har erfarenhet från ett flertal branscher däribland telekom, bank, transport och myndigheter.
Hämta vCard
Mecon1 Solutions AB Göteborg
Mecon1 AB etablerades år 1988. Vi startade med att rekrytera och hyra ut läkarkonsulter inom hälso-sjukvårdssektorn i Sverige. Sedan år 2010 är Mecon1 Solutions AB även ett IT-konsultbolag, specialiserat på tekniker inom infrastruktur, IT-Projektledare samt webb-och systemutvecklare.
Hämta vCard
Crepido Systems AB, Göteborg Göteborg
Crepido Systems är ett företag inom utveckling och integration av system med behov av stora transaktionsmängder. Företaget finns på fyra orter (Växjö, Göteborg, Skövde och Västervik).
Hämta vCard
Elicit AB Göteborg
Smile - IT-lösningar som gör dig på gott humör. Systemutveckling, webbutveckling.
Ztarit AB Stockholm
iScala och Projektledning
Qronos AB Malmö
Qronos är ett IT- konsultföretag som är specialiserade på att hitta rätt person för rätt projekt. För att våra kunder ska lyckas med sina projekt, gör vi vårt yttersta för att hitta rätt kompetens i rätt tid och till rätt pris. Systemutveckling: Java, .Net, C#, Web, SQL, Business Objects
Dynamant AB Stockholm
Dynamants arbetsområde är huvudsakligen i komplexa transaktionsintensiva system integrerat med stordatorn, affärskritiska system, molntjänster, webbaserade mjukvarumoduler och mobila terminaler.
Dicom Datautveckling AB Stockholm
Dicom levererar IT-drift, trygghet och datorsupport till små och medelstora företag med höga krav på snabb service och personlig support. Mac eller PC, Dicom får tekniken att fungera!
SystemLegionen AB Malmö
Systemutvecklingsföretag som även har egenutvecklade system för tjänster på web som larm, fjärrstyrning, övervakning, energi mätning och fördelning...
Transitor AB Stockholm
Transitor erbjuder tjänster och produkter till resebranschen. Vi har lång erfarenhet från att driva projekt, utveckla produkter m.m. Våra kunder har utgjorts av de större aktörerna inom reseindustrin.
Open End AB Göteborg
Open End är specialiserat på att utveckla programvara i Python. Vi kan en massa annat runt det, som Javascript för webbklienter, databaser och liknande. Vi använder Python för att vi gillar det och för att vi är extremt bra på att bygga system med språket.
Kodexe AB Malmö
Systemutveckling .Net, gedigen erfarenhet av Microsofts produkter.
IT-Stöd Skaraborg Mariestad
-Infrastruktur -Affärssystem -Telefoni
Code Vision AB Skövde
Smarta it-lösningar för en effektivare administration.
Tickstar AB Stockholm
Tickstar erbjuder konsulter inom javautveckling samt för iOS och Android. Vi har även lång erfarenhet av systemintegration för business-to-business (B2B) och application-to-application (A2A).
CyberDaDa Göteborg
CyberDaDa är ett nytt Göteborgsbaserat systemutvecklingsföretag med fokus på .net. Vi kan hjälpa till med integration, webbsidor och windowsklienter. Vi trivs bäst med problem som inte har en given lösning. Låt oss förverkliga dina drömmar.
Runaware Nordic AB Göteborg
Runaware Nordic AB är Runaware ABs konsultdel, tillika utvecklare och implementatörer av Runawares produkt. Här samlas en extremt erfaren och kompetent grupp Windows/Unix-tekniker tillsammans med en kompetent och kreativ designavdelning.
Verimentor AB Vallentuna
Specialister på Systemutveckling/arkitektur inom Microsoft Visual Studio .NET 2005 med .NET Framwork 2.0
Riverpoint AB Bromma
Riverpoint AB erbjuder konsulttjänster inom System Management med inriktning på Microsofts produkter. Våra konsulter har lång erfarenhet av System Management och stor förståelse för användbarhet. Erfarenhet är grunden till framgångsrika resultat och en stor del av det värde vi levererar till våra kunder.
obiq AB Stockholm
Kostnadseffektiva IT lösningar – nu!
Interit AB Norrköping
Enmanskonsult som gärna tar utvecklingsuppdrag i Oracles miljö eller för webb. Kan också jobba med dokumentation, teknisk projektledning och systemdesign.
ITansvar AB Bromma
ITsupport företag med affärssystemet Mamut Business Software som specialité
Qwert Nacka
Qwert Cyberstore AB tillhandahåller tjänster inom hård- och mjukvara, främst Unix/Linux, men även övriga leverantörer. Vi säljer SystemQ affärssystem och har kringtjänster såsom webbshop, hosting och lagring.

Sida 1  2  3