Hitta IT-konsulter som kan Tcl/Tk
Ange sökord
  
BitSim AB Stockholm
Erbjuder tjänster och produkter inom elektronik.
Hämta vCard
Consid AB Jönköping
Consid är ett IT- och managementkonsultbolag som är specialiserat på mjukvaruutveckling och implementationsprojekt – dvs. vi arbetar både med tekniken och hur våra kunder ska tjäna pengar på den.
Hämta vCard
e-man AB ÖREBRO
Konsulttjänster inom systemutveckling och systemintegration.
Hämta vCard
Sylog Sverige AB Kista
Sylog är ett konsultföretag specialiserade inom utveckling, test och integration av programvara och systemlösningar.
Hämta vCard
Symbio Stockholm
Symbio är en global partner inom systemutveckling, inbyggda system, test- och mätsystem, kvalitetssäkring samt outsourcad produktutveckling. Vi hjälper våra kunder att utveckla sina produkter och system effektivare. Vi är ett konsultföretag med mycket hög kompetens och erfarenhet inriktade på kunder med höga kvalitets- och effektivitetskrav inom ett flertal branscher. T.ex Fordon, Life Science/BioTech, Telekom, Industri och Bank/Finans/Försäkring. Vi har verksamhet i Sverige, Finland, Kina och USA. I Sverige ligger våra kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö.
Hämta vCard
Data Respons Syrén AB Göteborg
Data Respons Syrén erbjuder expertis inom teknisk mjukvaruutveckling och inbyggda system.
Hämta vCard
Datametrix AB Hägersten
Datametrix är en del av Tele2, en europeisk koncern som omsätter mer än 50 miljarder SEK. Vår roll i koncernen är att vara specialister inom både IT och Telekom och i de möjligheter som uppstår i konvergensen.
Hämta vCard
iQore Malmö
We are iQore. If it is embedded, it is yummy. Who we are? Well, thanks for asking! We are a team of highly motivated and specialized embedded professionals, helping clients in all sorts of assignments. We believe that in order to reach excellence you need Autonomy, Mastery and Purpose. And we know our stuff, we create our working conditions and we know where we are heading. See you there!
Hämta vCard
Cedur Datakonsult AB Göteborg
Vi på Cedur specialiserar oss på effektiva moderna metoder för mjukvaruutveckling. Vi hjälper våra kunder att utveckla sina projekt och organisationer genom erbjuda analyser, iterativa adaptiva skräddarsydda förändringsprogram, coaching och utbildning inom t ex Agile (lättrörliga metoder), Lean, Scrum och XP.
Hämta vCard
Mobile Access Group AB Stockholm
Java EE konsulter med erfarenhet av stora och komplexa projekt. Samtliga är civilingenjörer eller motsvarande och har erfarenhet av att jobba enligt Scrum/XP. MAG har teknik.- och driftsansvar för webbtjänster med många och stora kunder och samtliga konsulter har erfarenhet av arbete med detta.
Hämta vCard
Alcesys AB Stockholm
Alcesys stärker sina kunders IT-satsningar genom att tillföra tjänster inom strategisk rådgivning, systemutveckling och systemförvaltning.
Biolit AB Stockholm
Biolit är ett konsultbolag inom IT och teknik med fokus på mjukvaruutveckling. De tjänster vi erbjuder är: Utvecklare inom Java, .Net och C++ Test och testledning Projektledning User experience (UX) specialister Databasspecialister inom SQL Server, Oracle, MySql och DB2 Appar: IoS, Objective-C, Windows Phone, Android
Ra Intervention AB GÖTEBORG
Ra Intervention AB is a consulting and development company located in Göteborg, Sweden.
Gatorhole AB Stockholm
Gatorhole är specialiserade på nätverksteknik och övervakning samt utveckling, test och prestandamätning.
IP Solutions AB Stockholm
