No such file or directory
 Hitta IT-konsulter som kan Agile
Ange sökord
  
Sida 1  2  3  4  5  6 
LeanDev Kista
We are a company that develops software inspired by lean and agile principles. The team is based in Stockholm, Sweden and Beijing, China. Our solutions let our clients focus on their core business and not worry about costly and time consuming IT-projects.
Hämta vCard
Responsive AB Linköping
Regionens ledande experter i Agile och andra moderna utvecklingsmetoder.
Hämta vCard
Mogul Solution Provider AB Kista
Mogul Solution Provider är ett specialistkonsultföretag med ett Java Center inriktat på utveckling, testning och projektledning av avancerade Java-baserade applikationer. Vi utvecklar mjukvara och implementerar lösningar i vår egen agila utvecklingsfabrik i våra nya och fräscha lokaler i Kista eller City, eller som konsulter hos våra kunder.
Hämta vCard
Altran Sverige AB Malmö
Altran har en ledande position inom Enterprise Content Management (ECM) och Quality Compliance Management (QCM) och fokus på forsknings- och informationsintensiva företag inom såväl privata som offentliga sektorn.
Hämta vCard
Iptor Konsult AB Göteborg
Iptor Konsult har samlat konsulter med lång erfarenhet av systemutveckling och systemintegration. Våra konsulter arbetar som mentorer, arkitekter, designers, utvecklare och testare.
Hämta vCard
Giraff Data Konsult AB Stockholm
IT konsulter verksamma inom affärsområdena * Business Intelligence * Ledning och Styrning * Systemutveckling
Hämta vCard
.NetAkademien AB Stockholm
.NetAkademien erbjuder marknaden .NET-kompetens genom att samla oberoende specialister i ett nätverk.
Hämta vCard
Conevo IT Consulting STOCKHOLM
Conevo IT Consulting erbjuder specialister inom Microsofts teknikplattform vad gäller arkitektur, integration och systemutveckling. Vi har specialister inom SOA, WCF, WPF, mm. Vi har även erfarna projektledare inom Försäkringsområdet.
Hämta vCard
Nostratic AB Kista
Nostratic fokuserar mycket på juniora konsulter, där levereras heta talanger med de flesta kompetenserna. De erfarna konsulerna har stark kompetens inom Java-, .Net-utveckling och Testning.
Hämta vCard
Passito AB Kista
Passitos medarbete är specialister på process- och produktutveckling inom IT. Våra uppdragsgivare är företag inom telecom och finans, i Stockholmsområdet, med stora och komplicerade IT-system som de vill effektivisera.
Hämta vCard
Codback AB Stockholm
Vi är specialiserade på att framgångsrikt driva systemutvecklings-, integrations- och verksamhetsutvecklingsprojekt. Vi kan tillhandahålla projektledare och utvecklare med över 10 års internationell erfarenhet från både leverantörs- och beställarroller. Vi älskar att leverera och vill sticka ut!
Sylog Sverige AB Kista
Sylog är ett konsultföretag specialiserade inom utveckling, test och integration av programvara och systemlösningar.
Kiara AB Stockholm
Genom kreativ problemlösning och spjutspetskompetens skapar Kiara skräddarsydda IT-lösningar som effektiviserar kundens affärs- och kommunikationsprocesser.
Medos AB Linköping
Verksamhetskonsulting inom bland annat medicinteknik. Vi jobbar integrerat med myndighetskrav (t.ex. FDA, MDD, ISO), verksamhetsutveckling och IT-stöd.
Weltgeist AB Borås
It-konsult / teknikkonsult / systemutvecklare inom intelligenta system som kombinerar elektronik, mjukvara och it.
Soft Resource AB Stockholm
Vi tillhandahåller Sveriges främsta utvecklare inom EPiServer och Umbraco. Flera av våra konsulter har arbetat med EPiServer och Umbraco sedan uppkomsten av respektive system, en mångårig erfarenhet som få i landet, eller världen för den delen, besitter.
Symbio Stockholm
Symbio är en global partner inom systemutveckling, inbyggda system, test- och mätsystem, kvalitetssäkring samt outsourcad produktutveckling. Vi hjälper våra kunder att utveckla sina produkter och system effektivare. Vi är ett konsultföretag med mycket hög kompetens och erfarenhet inriktade på kunder med höga kvalitets- och effektivitetskrav inom ett flertal branscher. T.ex Fordon, Life Science/BioTech, Telekom, Industri och Bank/Finans/Försäkring. Vi har verksamhet i Sverige, Finland, Kina och USA. I Sverige ligger våra kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö.
Cedur Datakonsult AB Göteborg
Vi på Cedur specialiserar oss på effektiva moderna metoder för mjukvaruutveckling. Vi hjälper våra kunder att utveckla sina projekt och organisationer genom erbjuda analyser, iterativa adaptiva skräddarsydda förändringsprogram, coaching och utbildning inom t ex Agile (lättrörliga metoder), Lean, Scrum och XP.
Terrier Software Stockholm
Terrier Software är ett konsultbolag inom system- och webbutveckling med fokus på lättrörliga, agila processer. Vi erbjuder system­utveckling, teknisk projektledning, utbildning och coachning för att hjälpa företag vid övergången till lättrörliga metoder.
Data Respons Syrén AB Göteborg
Data Respons Syrén erbjuder expertis inom teknisk mjukvaruutveckling och inbyggda system.
Widerberg Projektledning Stockholm
Jag är en certifierad senior projektledare med lång erfarenhet av rollen som beställarorganisationens projektledare för samtliga faser i ett systemprojekt. Jag har erfarenhet från ett flertal branscher däribland telekom, bank, transport och myndigheter.
Agero Stockholm
Agero hjälper företag med snabba förändringar genom ny IT
Yekodo AB Helsingborg
Yekodo fokuserar på projektledning, kravhantering, system analys och test av IT-system.
AtomIT Värmdö
Jag är en fristående Arkitekt och inriktar mig på Microsoft plattformen. Jag har 14års erfarenhet av systemutveckling och djupa kunskaper på .Net plattformen.
Elicit AB Göteborg
Smile - IT-lösningar som gör dig på gott humör. Systemutveckling, webbutveckling.
Bare Appliance AB Malmö
VÄLKOMMEN TILL BAREAPP BareApp är ett nordiskt företag som erbjuder NetApps hela sortiment av produkter och lösningar runt informationshantering. Vad kan NetApps produkter och lösningar göra för att effektivisera din verksamhet?
SEMIO Stockholm
SEMIO skapar lönsamma digitala kampanjer.
B3IT Management AB Stockholm
B3IT är ett av Sveriges snabbast växande konsultföretag med fokus på seniora konsulter inom IT och Management. Vi hjälper företag och förvaltningar att effektivisera sin IT-verksamhet genom att utveckla teknik, processer, strategi och organisation samt förbättra sin affärsverksamhet med hjälp av smartare IT-lösningar.
iQore Malmö
We are iQore. If it is embedded, it is yummy. Who we are? Well, thanks for asking! We are a team of highly motivated and specialized embedded professionals, helping clients in all sorts of assignments. We believe that in order to reach excellence you need Autonomy, Mastery and Purpose. And we know our stuff, we create our working conditions and we know where we are heading. See you there!
Mitega AB Skellefteå
Systemutveckling på Microsofts plattformar med fokus på SQL Server och .NET.

Sida 1  2  3  4  5  6