No such file or directory
 Hitta IT-konsulter som kan OpensourceCMS
Ange sökord
  
Sida 1  2 
Altran Sverige AB Malmö
Altran har en ledande position inom Enterprise Content Management (ECM) och Quality Compliance Management (QCM) och fokus på forsknings- och informationsintensiva företag inom såväl privata som offentliga sektorn.
Hämta vCard
Consid AB Jönköping
Consid är ett IT- och managementkonsultbolag som är specialiserat på mjukvaruutveckling och implementationsprojekt – dvs. vi arbetar både med tekniken och hur våra kunder ska tjäna pengar på den.
Hämta vCard
Iptor Konsult AB Göteborg
Iptor Konsult har samlat konsulter med lång erfarenhet av systemutveckling och systemintegration. Våra konsulter arbetar som mentorer, arkitekter, designers, utvecklare och testare.
Hämta vCard
e-man AB ÖREBRO
Konsulttjänster inom systemutveckling och systemintegration.
Hämta vCard
Crepido Systems AB, Göteborg Göteborg
Crepido Systems är ett företag inom utveckling och integration av system med behov av stora transaktionsmängder. Företaget finns på fyra orter (Växjö, Göteborg, Skövde och Västervik).
Hämta vCard
App Origo AB Göteborg
Vi utvecklar mobilappar både för Apple Ios och Android samt åtar oss komplett webutveckling. Vi kan erbjuda virtuella utvecklingsteam inom ett antal olika teknikområden.
Hämta vCard
Admax AB Solna
Admax AB har ett komplett utbud inom outsourcing av hostingstjänster, med allt från webbhotell och domäner till avancerade serverlösningar.
Hämta vCard
Qronos AB Malmö
Qronos är ett IT- konsultföretag som är specialiserade på att hitta rätt person för rätt projekt. För att våra kunder ska lyckas med sina projekt, gör vi vårt yttersta för att hitta rätt kompetens i rätt tid och till rätt pris. Systemutveckling: Java, .Net, C#, Web, SQL, Business Objects
Hämta vCard
Dotway Stockholm AB Stockholm
Dotway är ett personalägt företag med seniora .NET-specialister. Vi är Microsoft Guldpartners och har marknadsledande spetskompetens inom bland annat WCF, WPF, Silverlight, Prism/CAG, NHibernate och Windows Azure-utveckling.
Hämta vCard
Alcesys AB Stockholm
Alcesys stärker sina kunders IT-satsningar genom att tillföra tjänster inom strategisk rådgivning, systemutveckling och systemförvaltning.
Hämta vCard
Bridge Global IT Staffing Färentuna
Ett holländskt systemutvecklings- och mjukvaruutvecklingsföretag med kontor i Holland, Tyskland, Sverige och Danmark. Dess utvecklingsresurser är belägna i Indien, Ukraina och Moldavien.
Score iT Malmö
Flexibla lösningar inom Webbutveckling och E-handel.
Rifnet AB Skärholmen
Experter inom opensource, webbutveckling och datornätverk
Shine Data AB ALFTA
IT Support & drift, Hosting, Utbildning och Webbyrå.
Hackyard Internet Surahammar
Vi är webbproducenter som ofta gör det som inte syns, men det vi åstadkommer bakom ytan tål att synas. Vi arbetar med en tydlig projektmodell som säkerställer att våra uppdragsgivare får den funktionalitet och användbarhet man önskar. På den tid och budget som offererats.
Stan Group AB Stockholm
Senior systemutveckling inom .NET
Bunny in a hat Stockholm
Bunny in a hat: Vi är ett nystartat företag med ambitionen att leda geografiskt oberoende projekt inom mjukvaruutveckling där vi är specialiserade på .NET teknologi.
Alltnet Sweden AB STOCKHOLM
Ett gott anseende är inget något företag får gratis utan tar åratal att bygga upp. Alltnet har med långsiktighet, professionalism och en vilja att anstränga sig mer än de flesta andra konsultföretag i branschen vunnit kundernas förtroende. Alltnet är en leverantör inom it-tjänster med tonvikt mot öppen källkod, Unix/Linux, web samt databaser.
MenJada AB Vällingby
Specialist inom Webbutveckling, Från webplaster till mobile lösningar.
Saldab IT AB MALMÖ
Saldab - Er kvalificerade IT Partner
Admore AB Västerås
ADMORE erbjuder kvalificerade konsulttjänster för att driva och genomföra IT förändringar. Vi finns med i hela processen, från idé till genomförande. Våra konsulter är mycket drivande och antar gärna nya utmaningar i form av problemlösning, fånga idéer, ta fram strategier och planer samt genomföra arbetet.
eDocuSystem Segeltorp
Ett service företag inom digital dokument hantering
Atensis AB SOLNA
Projektledning, utredningar och kravspecifikation, dokumenthantering, ärendehantering, intranät eller webbplats, E-möten, Instant messaging, Lotus Notes/Domino, Webanalys, mobil epost med IntelliSync.
Örestad Linux AB MALMÖ
Vi skapa affärsnytta för våra kunder med hjälp av öppna lösningar. Genom att paketera innovativa lösningar baserade på öppen teknik och vedertagna standarder hittar vi lösningar som hjälper kunden att tjäna pengar.
Kabelkultur Webbdesign & Webbutveckling Älvsjö
Kabelkultur Webbdesign & Webbutveckling hjälper företag att utforma bättre webbplatser och onlinetjänster.
priXma software systems Stockholm
priXmasoft är ett nyetablerat konsultföretag i Stockholm med 6 medarbetare. Vi har samlat in specialister/konsulter under ett och samma tak med hög kompetens, erfarenhet och flexibilitet.
Custer AB Stockholm
Vi utför uppdrag där den röda tråden är att lyckas med den digitala satsningen.
Room 404 Internet technologies Eskilstuna
Room 404 är specialiserade på Open source teknik (Öppen och fri programvara) för Internet. Vi kan leverera webbaserade system, webbplatser byggda på Drupal och appar för mobilaplattformar som Android, Iphone & Windows Phone. Välkommen!
Treetop Innovation AB Nacka
Treetop tillhandahåller spetskompetens inom utvecklingsorienterade områden med specialitet på Microsofts .NET-plattform.
Simson Creative Solutions Lund
Simson Creative Solutions utvecklar kreativa och innovativa programvarulösningar för företag och privatpersoner.

Sida 1  2