No such file or directory
 Hitta IT-konsulter som kan Astaro
Ange sökord
  
Exait AB Piteå
Exait producerar verksamhetsstödjande IT Exait ska vara en ledande leverantör i Sverige av IT-tjänster och produkter som skapar mätbar nytta och framgångsrika kunder. Med ledande avser vi att vara ledande inom mogna teknologier när det gäller kompetens, marknadsandel och lönsamhet. Mätbar nytta ger kunden betydande fördelar och utgör en vinstpotential för Exait. Exait expanderar snabbt och omsätter ca 100 MSEK på årsbasis med god lönsamhet. Vi är idag knappt 90 anställda och finns i Luleå, Piteå, Skellefteå och Stockholm. Bland kunderna märks Vattenfall, SSAB, SEB, Nordea, Mcdonlads, Bravida, TV4, Försvarsmakten samt Kommuner och Landsting. För mer information se www.exait.se
Hämta vCard
Ergodata AB Göteborg
Specialierade inom realtidssystem, databaser och datasäkerhet
Hämta vCard
Fyris IT-assistans AB Uppsala
Nätverkskonsult med server i fokus
Hämta vCard
ITmaskinen Sverige AB Stockholm / Uppsala
ITmaskinen.se är din långsiktiga ITpartner som hjälper till att skapa det digitala företaget och låter dig fokusera på din kärnverksamhet med smarta IT-lösningar.
Hämta vCard
L3 System AB Stockholm
Vi arbetar sedan 10 år tillbaka med Linux, FreeBSD samt OpenBSD. Experter inom områdena IPSEC, PKI, X509, LDAP, Kerberos.
Hämta vCard
Comeditor Solutions AB Stockholm
- Våra tjänsters omfång sträcker sig över alla teknologiska plattformar, operativsystem och infrastrukturer. Comeditor erbjuder kundanpassade lösningar för att tillgodose våra kunders behovsförändringar.
Hämta vCard
Rapid konsult Stockholm
Rapid konsult är specialiserad på att snabbt kunna erbjuda konsulter för kortare uppdrag från en timme och uppåt. I vårt omfattande nätverk har vi omedelbar tillgång till konsulter inom IT, Telekom, Teknik men också ledning, styrning och verksamhetsutveckling..
Hämta vCard
FBS Datasystem Kvicksund
Pålitlig IT Konsult sedan 1995. Vi fungerar som din dataavdelning och låter dig fokusera på kärnverksamheten. Vi hjälper dig med drift, service, felsökning, support och konsultarbeten samt levererar hård och mjukvara på plats.
Hämta vCard
LFK Konsult Örsundsbro
IT-tjänster inom Planering, installation och drift. IT-chef på konsultbasis.
Hämta vCard
NexGen IT Malmö
NexGen IT är ett företag som jobbar med att erbjuda högkvalificerade tjänster inom IT. Allt från Systemkonsulting till SEO internet marketing.
Hämta vCard