No such file or directory
 Hitta IT-konsulter som kan IBM DL/1
Ange sökord
  
Barycent AB Stockholm
Ledande konsultbolag, grundat 1989, med främsta inriktning - IBM stordator - Z/os. Har dessutom ökat den tekniska kompetensen i bolaget till MS .Net och testledning.
Hämta vCard
Grandezza Konsult AB Stockholm
Gedigen kompetens inom verksamhetsutveckling och IT.
Hämta vCard
MSC Konsult AB Stockholm
Konsulter för verksamhetsutveckling och systemutveckling
Hämta vCard
Octomore AB KUNGSBACKA
Vi har stor erfarenhet av systemutveckling inom iSeries, Stordator och Windows.
Hämta vCard
Ajilon Sweden AB Stockholm
-
Elicit AB Göteborg
Smile - IT-lösningar som gör dig på gott humör. Systemutveckling, webbutveckling.
Hämta vCard
Datametrix AB Hägersten
Datametrix är en del av Tele2, en europeisk koncern som omsätter mer än 50 miljarder SEK. Vår roll i koncernen är att vara specialister inom både IT och Telekom och i de möjligheter som uppstår i konvergensen.
Hämta vCard
AddQ Consulting KISTA
AddQ Consulting skapar affärsnytta för kunder genom specialisttjänster inom test, kvalitetssäkring och effektivisering av IT. AddQ är ett av få svenska IT-konsultbolag som är enbart fokuserade på detta.
Hämta vCard
Aritmo Datakonsult AB Sollentuna
Aritmo Datakonsult är ett it-företag med stor och lång erfarenhet av systemutveckling och underhåll av datasystem. Vi arbetar med client server , web applikationer och stordatormiljö. Astrazeneca, Tele2, Ericsson, Scania är några av kunderna. De branscher som har berörts är telecom, finans, verkstad och läkemedel.
Hämta vCard
Danovia data AB Bromma
IT-KONSULTER MED ERFARENHET OCH KUNSKAP
Hämta vCard
Dynamant AB Stockholm
Dynamants arbetsområde är huvudsakligen i komplexa transaktionsintensiva system integrerat med stordatorn, affärskritiska system, molntjänster, webbaserade mjukvarumoduler och mobila terminaler.
Exait AB Piteå
Exait producerar verksamhetsstödjande IT Exait ska vara en ledande leverantör i Sverige av IT-tjänster och produkter som skapar mätbar nytta och framgångsrika kunder. Med ledande avser vi att vara ledande inom mogna teknologier när det gäller kompetens, marknadsandel och lönsamhet. Mätbar nytta ger kunden betydande fördelar och utgör en vinstpotential för Exait. Exait expanderar snabbt och omsätter ca 100 MSEK på årsbasis med god lönsamhet. Vi är idag knappt 90 anställda och finns i Luleå, Piteå, Skellefteå och Stockholm. Bland kunderna märks Vattenfall, SSAB, SEB, Nordea, Mcdonlads, Bravida, TV4, Försvarsmakten samt Kommuner och Landsting. För mer information se www.exait.se
Castra West AB Göteborg
Castra har en vision, att bygga ett bolag som endast består av de bästa inom verksamhetsutveckling och IT. Dessa nischade verksamheter skall alla vara bland de bästa i Sverige. Dit når vi genom att erbjuda våra konsulter det vi vet att de vill ha: möjlighet att påverka, bra lönevillkor, och lika engagerade och kompetenta medarbetare som de själva!
Enabling Sweden AB Malmö
Nordiskt IT-konsultföretag med certifierade systemutvecklare, systemarkitekter, verksamhetskonsulter samt projektledare. Huvudfokus inom teknik: - Microsoft SharePoint - Microsoft .NET
Glöd IT Stockholm
IT konsulter inom Bank Finans och Spel med fokus på tekniker så som Java, .Net och Cobol.
OptiWay AB Kristianstad
OptiWay AB levererar högkvalitativa (G)IT-konsulttjänster och geografiska informationstjänster!
Combit Data AB Stockholm
Företaget erbjuder datakonsulttjänster som systemutveckling (sedan 1994) med huvudsaklig inriktning på SAP/R3 / ERP (ABAP/BC/CA-tekniker, integration IDOC/EDI/ALE m.m.), och säljer även mjuk och hårdvara via vår webshop (se vår hemsida).
Rapid konsult Stockholm
Rapid konsult är specialiserad på att snabbt kunna erbjuda konsulter för kortare uppdrag från en timme och uppåt. I vårt omfattande nätverk har vi omedelbar tillgång till konsulter inom IT, Telekom, Teknik men också ledning, styrning och verksamhetsutveckling..
Pohjanen Consulting AB Spånga
Pohjanen Consulting AB är ett företag baserat i Stockholm. Vårt fokus är kvalitetskonsulting inom IT och Ekonomi